Köttfärsbiffar med fyllning

Serverar: 4 portioner

Passa på att göra en dubbelsats och frys in. Lätt att ta fram och bara värma.

Ingredienser

  • 600 g köttfärs
  • 1 ½ dl sojamjölk
  • 1 ägg
  • 200 g fetaost
  • 1 dl olivolja
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk timjan
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Blanda färsen i en bunke med mjölk och ägg. Forma till stora biffar. Mosa fetaosten med en gaffel och blanda den med olivolja, vitlöksklyftor, och timjan. Lägg lite av fetaostblandningen på varje biff, tryck till och forma så att fetaostblandningen försvinner in i nötfärsen. Stek i olja, salta och peppra efter smak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben