Köttfärsbiffar med Pesto

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Biffar med en frisk och god smak

Ingredienser

  • 400 g blandfärs
  • ½ purjolök
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • 4 msk ströbröd
  • 2 ägg
  • 2 msk pesto
  • smör eller margarin för stekning
  • Instruktioner

    1. Skär löken i tunna skivor. Blanda färsen med alla ingredienser för hand eller med matbredare. Forma biffarna så att dem är tunna (ca 2 cm i tjockleken). Låt fettet bli ljusbrunt i en stekpanna. Stek biffarna 4-5 minuter på varje sida.
    2. Serverings idéer: ICA's krossade tomater (basilika smak) och championer som är uppvärmed och vitlöksstekt potatis.
    3. Enjoy!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben