Köttfärsjärpar med fetaost

Serverar: 4 portioner

Kött med fetaost i.

Ingredienser

  • Fullkornsspaghetti
  • 1/2 gurka
  • Salt
  • 1/2 dl ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 400 g köttfärs
  • 1 ägg
  • 3 tsk paprikakrydda
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g fetaosttärningar
  • Rapsolja att steka i
  • 2 avokador
  • Instruktioner

    1. Koka spagetti enligt anvisningarna på förpackningen. Skär gurkan i bitar och strö lite salt över den för att dra ur lite vatten.
    2. Lägg ströbröd i en bunke och slå mjölken över. Låt stå och svälla i några minuter. Blanda ströbrödet med köttfärs, ägg, paprikakrydda, salt, peppar och sist fetaosttärningar. Blöt händerna och rulla färsen till järpar. Stek järparna i olja. Dela avokado i bitar och blanda med gurkan. Varva spagetti och avokadosallad i en djup tallrik med järparna överst.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    louis3 19 september 2008

    väldigt goda biffar! Vi åt dom till jasminris och tzatziki, mycket gott :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben