Köttfärslimpa med senap och fetaost

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Enkelt, men ett av mina absoluta favoritrecept

Ingredienser

  • 600 g blandfärs
  • 2 msk senap gärna stark
  • 1 tsk salt
  • Lite grillkrydda
  • 2 krm peppar
  • 50 g fetaost
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk köttbuljongfond
  • 1 paket bacon 140 g
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Blanda allt utom bacon. Lägg i en ugnsform och forma till en limpa. Täck med bacon och grädda ca 20-25 minuter. Ta upp limpan och håll den varm. Vispa ur formen med lite vatten och gör en god gräddsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    CizziB 5 februari 2013

    Supergott!! Kommer garanteras göras om... barnen 3½år och 1½år ÄLSKADE det! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben