Köttfärsröra med senap och vitkål

Serverar: 2 portioner

En god röra som kan serveras med ris.

Ingredienser

  • 200 gr nötfärs
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 tsk matfett
  • 200 gr strimlad vitkål
  • 1 morot, skivad
  • 1 stjälk selleri, skivad
  • 1/2 dl vatten
  • 1 dl minifraiche
  • 2 tsk maizena ljus redning
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk soja
  • 1 krm kardemumma, malen
  • Salt
  • Svartpeppar
  • persilja, hackad
  • Instruktioner

    Bryn färs och lök i matfett i en stekpanna Tillsätt vitkål, morot, selleri, vatten och minifraiche och rör om,. Låt småkoka under lock tills kål och morot är mjuka, ca 10 min. Rör ner ljus redning, senap, soja och kardemumma. Smaka av med salt och peppar. Låt allt koka 3 minuter under omrörning. Strö över persilja. Servera grytan med kokt ris.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben