Köttfärsröra med trattkantareller och messmör

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Läckert och annorlunda. Servera gärna tillsammans med ris/råris och curry. Kanske även soja. Allt efter smak.

Ingredienser

  • 300 g nötfärs (går lika bra med älgfärs)
  • 1 hackad gul lök
  • 300 g färska trattkantareller eller 20 g torkade
  • 2 msk margarin
  • salt och peppar
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 dl messmör
  • Instruktioner

    Stek trattkantarellerna (blötläggning för torkade 1 timma) i hälften av margarinet. Stek i het panna. Lägg svampen åt sidan. Stek färsen och löken i resten av margarinet. Salta och peppra. Tillsätt creme fraiche, messmör och allra sist trattkantarellerna. Låt koka någon minut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben