Köttfärssås med kidneybönor och pasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Ett jättegott recept som jag lärde mig av min underbara vän Johnny :)

Ingredienser

  • 250 g pasta penne
  • 500 g Köttfärs av valfri sort
  • 1 lök
  • 100 g färska champinjoner
  • 2 dl creme fraiche
  • 400 g kidneybönor
  • 2 msk basilika
  • 1 msk paprikapulver
  • 1-2 krm kayennpeppar
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Hacka löken och champinjonerna, fräs dem i en stekpanna alt. en gryta. Medans du gör det koka upp vatten till pastan och när det kokar häll i pastan och koka efter paketet. När löken fått lite färg, lägg i färsen och stek den gyllenbrun. Häll i creme fraichen och rör om. Tillsätt sedan kryddorna och krydda efter smak! :) Låt puttra några minuter. Öppna kidneybönorna och skölj dem med vatten i ett durkslag. Häll upp i en skål och servera till. Klart!

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben