Köttfärssås på minuten

Serverar: 4 portioner

Servera med pasta. Kryddtips! Strö över Apetina feta, oregano och svarta oliver.

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1 gul lök
  • smör-&rapsolja
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 1/2 dl Kelda italiensk tomatsås
  • Instruktioner

    Skala och riv löken. Bryn färsen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Rör så att den smular sig. Rör i lök, salt, peppar och tomatsås. Låt köttfärssåsen koka ca 1 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Spaghetti med köttfärssås
    Vad äter vi svenskar till vår spaghetti? Köttfärssåsen är i ohotad top...

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Vegetarisk lasagne
    Lasagne är en av de rätter som enklast kan göras i vegetariska variant...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben