Köttfärssoppa

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Mustig och god soppa för stora och små.

Ingredienser

  • 150 g blandfärs
  • 1 msk. matfett
  • 2 morötter
  • 2 palsternackor
  • 2 gula lökar
  • 1 klyfta vitkål
  • 2 potatis
  • 1 liter köttbuljong
  • 2 msk tomatpuré
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 tsk soya
  • Instruktioner

    1. Skala rotfrukter och potatis och riv grovt Finhacka löken Bryn färsen i ca 5 minuter, tillsätt de övriga ingredienserna. Låt koka ca 30 minuter.
    2. Jag brukar köra alla rotfrukter och vitkålen + löken på det grövsta rivjärnet i matberedaren.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben