Köttgryta caribbean

Serverar: 4 portioner

Köttgryta caribbean

Ingredienser

  • 600 g strimlat fläskkött
  • 1 röd paprika
  • 1 purjolök
  • 1 liten burk vattenkastanjer
  • 3 msk Touch of taste kalvfond
  • 1 burk kokosmjölk, 400 ml
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Bryn köttet i matfett. Skär paprika och purjolök i bitar och låt bryna med bland köttet. Häll i kokosmjölk och fond. Låt koka tills köttet och grönsakerna känns tillräckligt mjuka.
    2. Tillsätt vattenkastanjer och smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller pasta och en fräsch sallad.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben