Köttgryta med potatismos

Serverar: 4 portioner

Gott

Ingredienser

  • 500 g nötkött (bog eller högrev)
  • 2 gula lökar
  • smör
  • ½ tsk salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1-2 lagerblad
  • 1 msk worcestershiresås
  • 1 msk mjöl
  • 2 dl grädde
  • Instruktioner

    Skär köttet i 1 cm tjocka strimlor. Skala och hacka löken. Bryn köttet, lite i taget, ta upp köttet och fräs löken. Lägg tillbaka köttet i grytan. Tillsätt salt, peppar, tomatpuré, lagerblad och worcestershiresåsen. Strö över mjölet och rör om. Späd med grädden. Låt koka på svag värme under lock i ca 30 minuter. Gör under tiden potatismoset. Servera

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben