Köttgryta med svamp

Serverar: 4 portioner

Det kan ju faktiskt gå fort att göra en god köttgryta! Jättegod till ris.

Ingredienser

  • 400 g skinkschnitzel
  • 200 g färska champinjoner
  • 1 gul lök
  • 1 msk vetemjöl
  • 3 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 dl grädde
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Strimla köttet. Bryn köttet i en traktörpanna. Hacka lök och skiva champinjonerna. Tillsätt lök och champinjoner till köttet.
    2. Strö över mjölet. Späd med vatten och buljongtärning. Koka i 15 minuter. Smaka av med grädde, salt och peppar.
    3. Serveras med ris och en grönsallad.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4

    Kommentarer (4)

    gersgarden 18 september 2008

    Snabbt och jättemumsigt! Kommer att laga det många fler gånger!

    Lennart_58 2 september 2009

    Jaaa så gott. Å med ris till också, 5p av 5 möjliga, jättegott.

    Sanjer 23 februari 2011

    Jätteenkelt och gott recept. Ska absolut göra detta igen.

    Cassiopeya 22 september 2012

    Snabbt, gott och enkelt! Perfekt :D

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben