Köttsoppa men annorlunda

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

God köttsoppa men lite annorlunda

Ingredienser

  • 250 purjolök
  • 1 g broccoli
  • 1 burk majskorn (ca 340 g)
  • 1 liter buljong
  • 300 g nötkött, kokt i tärningar
  • Alt
  • 1 liter vatten
  • 2 buljongtärningar
  • Instruktioner

    Ansa, skölj och dela den färska broccolin. Snitta, skölj och skiva purjolöken. Häll av spadet från majskornen. Koka upp buljongen och lägg i broccoli och purjo, låt sjuda 5-8 min, den längre tiden för färsk broccoli. Lägg i majskornen och köttet. Låt soppan sjuda ytterligare 5 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben