Kokosgratinerad persika
Serverar:
4 portioner
God efterrätt!
Ingredienser
25 g margarin
1 ägg
1/2 dl brunt farinsocker
100 g riven kokos
4 - 6 konserverade persikohalvor
Instruktioner
Smält margarinet i en kastrull och låt det svalna. Blanda ägg och farinsocker. Vispa inte. Tillsätt riven kokos och margarinet.
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg persikohalvorna i en ugnssäker form. Fyll dem generöst med kokosblandningen. Grädda i ugnen i 10 - 15 minuter mitt i ugnen.
Liknande recept
Kolasås med persikor & glass
4
5
1
Persikor med havretäcke
3
50 min
4
Persika i sabayonsås
4
Kokosgratinerade blåbär
4.7
4
4
Kokosgratinerad räkfylld fiskfilé
5
4
Snabb smulpaj med persikor och nektariner
40 min
6-8
Efterrätt med äpple och persika
5
45 min
4
Mazarinkaka med persika
1 h 20 min
8
Persikor, hallon och grädde
5 min
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!