Ingredienser
0,5 dl kokosflingor till rostning
400 g fryst sejfilé eller annan vit fiskfilé, tinad
1-2 msk soja eller katjap manis
3 krm salt
3-5 krm ingefära
0,5 dl kokosflingor till panering
0,5 dl dinkelmjöl fullkorn
2 msk flytande margarin eller rapsolja
Stekt ris
2 morötter (ca 150 g), i tunna strimlor
200 g broccoli, i små buketter
4-5 salladslökar (ca 100g), i tunna skivor
2 msk flytande margarin
2 ägg, uppvispade
Ca 8 kokt långkornigt ris (2,5 dl okokt)
3-5 krm salt
1 krm svartpeppar
0,5 dl kokosflingor
0,5 citron, i klyftor
Riktigt gott! Känner i efterhand att jag inte borde varit så feg med ingefäran, tog ca 3 tsk men kunde nog ha tagit 5. Dessutom gjorde jag en sås av cremé fraiche och mango chutney till och det passade bra!
Gott familjen tyckte om det också.