Kokospannacotta med tropisk frukttopping

Serverar: 4 portioner

Tid: 3 timmar 2 minuter

Mycket god!

Ingredienser

  • 1 liten tetra förpackning kokosmjölk (200ml)
  • 3 dl vispgrädde
  • 3/4 dl gelésocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Frukttopping
  • ½ liten färsk ananas
  • 1 passionsfrukt
  • 1 msk rårörssocker
  • Finriven skal av 1 lime
  • 1 msk hackad mynta
  • Instruktioner

    Häll kokosmjölk,grädde och gelésocker i en kastrull,koka upp och låt koka ½ minut. Ta kastrullen från värmen och rör ner vaniljsockret.Häll upp i 4 portionsglas.Ställ i kylskåpet att stelna ca 3 timmar. Frukttoppingen: Skär bort rotstock och skal på ananasen.Skär fruktköttet i små tärningar.Blanda med urgröpt passionsfrukt,socker,limeskal och mynta. Toppa pannacottan med frukterna strax före servering!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben