Len mjuk kokospannacotta med krispig frukt= Succé!
Ingredienser
1 burk kokosmjölk, ca 400 g
3 dl vispgrädde
1 dl socker
3 msk pressad citron
3 gelatinblad blötlagda i kallt vatten
Garneringsförslag
Ananas i små bitar
Kiwi i små bitar
Melon i små bitar
Skivade jordgubar
Instruktioner
Blötlägg gelatinbladen.
Koka upp kokosmjölk, grädde, socker och citronsaft i en kastrull.
Krama vattnet ur gelatinbladen och rör ner dem försiktigt i gräddblandningen. Låt kallna och rör om då och då.
Fyll smeten i 6 vattensköljda glas och låt dem stå i kylen i minst 2 timmar eller gärna över natten.
Garnera med den färska fruktcocktailen eller skivade jordgubbar.
Jag gjorde den här kokospannacottan häromdagen så den kan jag rekommendera. Den var god och den smakade mycket kokos.