Kokospannacotta med färsk fruktcocktail

Serverar: 6 portioner

Len mjuk kokospannacotta med krispig frukt= Succé!

Ingredienser

  • 1 burk kokosmjölk, ca 400 g
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl socker
  • 3 msk pressad citron
  • 3 gelatinblad blötlagda i kallt vatten
  • Garneringsförslag
  • Ananas i små bitar
  • Kiwi i små bitar
  • Melon i små bitar
  • Skivade jordgubar
  • Instruktioner

    1. Blötlägg gelatinbladen. Koka upp kokosmjölk, grädde, socker och citronsaft i en kastrull. Krama vattnet ur gelatinbladen och rör ner dem försiktigt i gräddblandningen. Låt kallna och rör om då och då.
    2. Fyll smeten i 6 vattensköljda glas och låt dem stå i kylen i minst 2 timmar eller gärna över natten.
    3. Garnera med den färska fruktcocktailen eller skivade jordgubbar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Carro67 17 november 2008

    Jag gjorde den här kokospannacottan häromdagen så den kan jag rekommendera. Den var god och den smakade mycket kokos.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben