Kokostosca i långpanna
Serverar:
20-30 portioner
Toppengod !
Ingredienser
2 ägg
3 dl strösocker
150 g smält margarin
2 tsk bakpulver
4½ dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1½ dl mjölk
Glasyr
3 dl kokos
3 dl strösocker
60 g margarin
1 dl grädde
1 msk sirap
Instruktioner
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda de torra ingredienserna och tillsätt de växelvis med mjölken. Tillsätt sist det smälta margarinet.
Häll smeten i smord, bröad långpanna.
Grädda i 175 grader tills kakan verkar klar.
Allt blandas till glasyren i en kastrull. Låt koka upp och bred den sedan över den färdiggräddade kakan.
Sätt in i ugnen igen tills glasyren fått färg.
Skär i lämpliga bitar.
Liknande recept
Kladdkaka med kokostosca i långpanna
3.9
20
8
Glasyrkaka i långpanna
4.7
40 min
20
8
Knäckig äppelkaka i långpanna
4.5
1 h
20-30
10
Havregrynskaka i långpanna
4.6
40 min
24
7
Wienerbröd i långpanna
4.7
5
Makaronipizza i långpanna
3.9
4-6
11
Saftiga rågbitar i långpanna.
4.8
4 h
1
3
Ingers långpanna
4.5
8-10
19
Morot- och solrosbröd i långpanna
4.4
1 h 30 min
24
13
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!