Kokostosca i långpanna

Serverar: 20-30 portioner

Toppengod !

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 150 g smält margarin
  • 2 tsk bakpulver
  • 4½ dl vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1½ dl mjölk
  • Glasyr
  • 3 dl kokos
  • 3 dl strösocker
  • 60 g margarin
  • 1 dl grädde
  • 1 msk sirap
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker pösigt.
    2. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt de växelvis med mjölken. Tillsätt sist det smälta margarinet.
    3. Häll smeten i smord, bröad långpanna.
    4. Grädda i 175 grader tills kakan verkar klar.
    5. Allt blandas till glasyren i en kastrull. Låt koka upp och bred den sedan över den färdiggräddade kakan.
    6. Sätt in i ugnen igen tills glasyren fått färg.
    7. Skär i lämpliga bitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben