Kokta sommargrönsaker med tärnad skinka
Serverar:
4 portioner
Sommargott!
Ingredienser
2 pkt tärnad skinka à 140 g
300 g färskpotatis
4 späda morötter
4 färska rödbetor
4 färska lökar
8 rädisor
4 ägg kokta hackade
1 msk rödvinsvinäger
Instruktioner
Skrubba potatisen och koka. Koka övriga grönsaker nätt och jämnt mjuka i lättsaltat vatten. Lägg potatis och grönsaker på ett serveringsfat. Strö över tärnad skinka, ägg och droppa över vinäger.
Om du vill, kan du hälla brynt smör över grönsakerna.
Liknande recept
Crêpes med keso och skinka
3.7
6
Skinka som i en dröm
4.5
30 min
4
3
persiljesås med ris och skinka
4
20 min
2-3
1
skinka/kassler/korv och potatislåda
4.2
1 h 20 min
2-4
7
Fiskgratäng med tärnad ostpotatis
4.8
4
4
Tjälknöl på färsk skinka
4.5
8-10
6
Gratinerade kokta grönmusslor
1-8
Smördegspaket med skinka och persilja
4.5
45 min
4
2
Köttfärsrulle med ost och skinka
4.1
1 h
4
15
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!