Koljafilé i ugn

Serverar: 4 portioner

Snabb, enkel och mycket läcker fiskrätt.

Ingredienser

  • 150g/ person Koljafileér
  • Ägg
  • Ströbröd
  • 2 dl Riven ost
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Doppa fisken i uppvispat ägg Vänd fileerna i en blandning av ost, ströbröd, salt och peppar.
    2. Smörj en eldfast form och lägg iden panerade fisken.
    3. Stek i ugn, 225 graden 10 minuter
    4. Slå på grädden så den kanppt täcker fisken
    5. In i ugnen ytterligare 10 min

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (2)

    Bjorn2 28 januari 2010

    Det står inte att man ska ha grädde med i Ingredienslistan. Hur mycket ska det vara och vilken slags grädde? Funkar det utan om man nu inte gillar att ha fet grädde i sin mat?

    monix 19 juli 2011

    Hej" Grädde ca 3 dl, den skall täcka fisken. går nog bra med mager grädde! Grädden skall ju täacka fisken.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben