Korgar med räkfyllning

Serverar: 6 portioner

En utmärkt rätt att starta med när gästerna kommer. Skålarna kan stå färdiga och klara och vänta i kylen.

Ingredienser

  • 6 runda tunnbrödskakor
  • Fyllning
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl majonäs
  • 3 hårdkokta, hackade ägg
  • 4 msk hackad dill
  • 500 g räkor oskalad vikt
  • Garnering
  • Salladsblad
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Värm tunnbröden lätt i ugnen i 200* så att de går att forma.
    2. Häng rundlarna över 6 glas och forma dem till små skålar. Låt dem hänga kvar medan du gör fyllningen.
    3. Vispa grädden och blanda den med majonäsen, samt ägg och dill. Spara ca 20 räkor till garnering och finhacka resten. Blanda ner räkhacket i gräddsmeten.
    4. Ställ tunnbrödsskålarna på ett uppläggningsfat. Placera vackra salladsblad i botten och lägg i fyllningen. Garnera med räkor och dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben