Korv- och äppelpanna

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Prova gärna detta recept.

Ingredienser

  • 500 g falukorv
  • 1 äpple
  • 1 gul lök
  • 1 msk matfett
  • 2 dl lätt-crème fraiche
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk senap
  • 1 msk kalvfond
  • 1 msk riven pepparrot
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skiva korven. Kärna ur och tärna äpplet. Skala, dela och skiva löken. Stek korv, äpple och lök i omgångar i matfett. Ta upp ur stekpannan. Koka upp crème fraiche, grädde, senap och fond. Lägg i korv, äpple och lök och koka i 5 minuter. Smaka av med riven pepparrot, salt och peppar. Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben