Krabbsallad med avokado och hasselnötter

Serverar: 2 portioner

Kul mix. Att blanda krabba med avokado, päron och hasselnötter ger en spännande sallad.

Ingredienser

  • 1 färsk krabba eller 2 burkar krabbkött
  • ½ dl hasselnötter
  • 1 dl finhackad selleri
  • 1 stort päron eller 2 små
  • 1 mogen avokado
  • 1 liten rödlök
  • 2 msk grovhackad persilja
  • 2 msk saft av citron
  • 2 msk olivolja
  • Malen svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Hacka hasselnötterna grovt och rosta dem i en torr panna. Finhacka sellerin och persiljan och dela päron och avokado i mindre bitar. Skala och finhacka rödlöken.
    2. Blanda hasselnötter, selleri, päron, lök, persilja, citron, olivolja, salt och peppar i en skål. Vänd försiktigt ner krabbköttet och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben