Kräft Skagen

Serverar: 8-16 portioner

Lyxig och vackert kombinerad kräfttoast med avokado och klassiska dillvippor. Lämplig både till förrätt eller som tilltugg.

Ingredienser

  • 300 g kräftstjärtar
  • 1 dl Kesella
  • 1 dl minifraiche
  • 1 tsk senap
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 msk hackad dill
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 8 skivor vitt bröd
  • 2 avokado
  • Dillvippor
  • Instruktioner

    1. Skär kräftstjärtarna i bitar.
    2. Blanda ihop Kesella, minifraiche, senap, gräslök, dill, salt och peppar. Rör ner kräftstjärtarna. Låt stå kallt. Hit kan du förbereda.
    3. Skär brödet i 8 stora eller 16 små, runda bitar och rosta det. Dela, kärna ur och skiva avokadorna. Lägg kräftröra och avokado på bröden. Garnera med en dillvippa. Mums!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben