Kräftströmming

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 20 minuter

Jättegott till påskbordet eller som smårätt vid annan festlighet.

Ingredienser

  • 500 g strömmingsfilé
  • Salt
  • Dill
  • 1 brk passerade tomater 400 g
  • 1 msk tomatpuré
  • Instruktioner

    Salta filéerna, rulla ihop dem med skinnsidan inåt. Lägg dem tätt i en kastrull så dom inte rullar upp sig. Strö över dillen, häll på passerade tomater blandat med tomatpurén så det lite mer än täcker filéerna. Koka på svag värme under lock 8-10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    sikaal 24 november 2011

    Enkelt att göra, gott att äta. Min mans åsikt, tyvärr gillar jag inte "kokt" strömming men det var ätbart för mig, så det är ett bra betyg! ;-D Han satte in i ugnen på 200 grader i 30 min, i.st.f. på spisen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben