Krämig champinjonsoppa med smak av kantarell och cognac
Serverar:
3-4 portioner
Tid:
30 minuter
Mums på höstkvällen
Ingredienser
450 gram champinjoner
1 st gul lök
5 dl vatten
1 svampbuljongtärning
3 dl matlagningsgrädde
2 dl crème Fraiche Kantarell & Cognac från Milko
Smör
Salt
Peppar
Instruktioner
Hacka svampen och löken fint och fräs några minuter med smör i en stor kastrull. Tillsätt vatten, buljongtärning, grädde och crème fraichen.
Låt koka i 10-15 minuter och mixa sedan med stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Krämig vinterbärssoppa med smak av sommar
5
10 min
4-6
2
Potatissoppa med "Gourmet Kantarell & Cognac"
4
Krämig champinjonsoppa med torkade trattkantareller och persilja
5
4
1
Kantareller med krämigt ägg
6
Quorn Filéer i krämig sås med smak av saffran
15 min
4
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med kantareller och lingonsås
4.6
30 min
4
45
Krämig jordgubbspaj
4
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!