Krämig rucolasill med äpple och purjolök

Serverar: 8 portioner

En riktigt snabbgjord och god sill med ett läckert grönt utseende.

Ingredienser

  • 420 g 5-minuterssill
  • 30 g rucola
  • 2 dl crème fraiche
  • Finrivet skal och saft av ½ citron
  • Salt
  • 1 juläpple, fintärnat
  • 5 cm purjolök, finhackad
  • Instruktioner

    1. Skär sillen i 1 cm bitar. Mixa rucolan med lite av crème fraichen tills den är riktigt grön. Tillsätt citronskal och citronsaft. Smaka av med salt. Vispa resterande crème fraiche hård och vänd ner i såsen.
    2. Varva sås och sill med äpple och purjolök i en skål eller glasburk.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben