Krispig fänkålssallad med granatäpple och fetaost

Lätt och gott!

Ingredienser

  • 1 fänkål ca 300 g
  • 150 g fetaost
  • 1-2 granatäpplen
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk pressad citronsaft
  • ½ tsk flingsalt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Dela fänkålen mitt itu och skär bort den grova mittstocken. Skär varje halva i mycket tunna skivor.
    2. Smula osten. Dela granatäpplena och pilla ur kärnorna. Se till att de tunna hinnorna inte kommer med. Blanda ihop olja citronsaft, salt och peppar i en bunke. Lägg i fänkålen och arbeta in dressingen ordentligt.
    3. Lägg upp fänkålen på ett fat och strö över med fetaost och granatäppelkärnor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben