Krispig rödkåls-coleslaw med fänkål och äpple

Serverar: 6 portioner

Sätt en annan twist på din coleslaw. Denna coleslaw är god till det mesta!

Ingredienser

  • 3 dl finstrimlad rödkål
  • 2 dl finstrimlad fänkål
  • 1 strimlat äpple med skal
  • 2 dl majonnäs
  • 1 tsk kumminfrön
  • Salt
  • Svartpeppar från kvarn
  • Instruktioner

    1. Finstrimla rödkål, fänkål och lägg i ett durkslag. Strö lite salt på kålen och låt dra i ca 10 minuter. Rosta kumminfröna i en torr stekpanna.
    2. Strimla äpplet med skal och blanda med rödkål, fänkål, rostad kummin, majonnäs och svartpeppar från kvarn.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben