Kristins korvstroganof

Serverar: 6 portioner

Tid: 15 minuter

Enkel men mustig falurätt

Ingredienser

  • 1 falukorv
  • ½ gul el röd lök
  • 1 gul paprika
  • 2 hyvlade morötter
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 dl ketchup
  • Ca 1 dl tomatchilli
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Salt
  • Peppar
  • Färsk basilika
  • 1 msk mjöl
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl vatten
  • Ev lite mjölk lite spädning
  • Instruktioner

    1. Bryn lök och korv var för sig. Enklast är att hälla ner allt i en stor gryta efter hand och i den göra den goda redningen.
    2. Servera med basmatiris och en grönsallad med italiensk dressing.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben