Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Helt underbart gott. Lättlagat och uppskattat. Alla som har ätit den hos oss har bett om receptet =)
Skär kasslern i tunna strimlor. Fräs kasslern i smör med curryn, vitlöken, purjon och paprikan tills grönsakerna mjuknar. Tillsätt tomatpurén och grädden och låt allt koka ihop. Rör i creme fraichen. Smaka av med eventuellt portvin och salt och peppar. Serveras med ris och sallad,
Ska det vara en flaska portvin, 1 dl eller vad???? Låter supergott ju.
Jag skulle nog smaka av lite emellanåt innan jag tömde en flaska portvin i grytan =) I receptet från svärmor finns inga mått på portvinet, jag antar att det blir till att ta en skvätt i sänder och smaka av. Jag lagar alltid utan portvin och det är mycket gott det också. Hoppas du provar grytan- den är mycket god =)
OOOOOhhhhh!!!!!!! VILKEN underbar kasslerpanna, har nog aldrig ätit så god "geggig" kassler. Älskar den!!!!!! Tusen tack