Kul melonfrestelse

Serverar: 4 portioner

En lättgjord dessert som ser mycket imponerande ut, särskilt serverad i skalen.

Ingredienser

  • 1 nätmelon
  • 1 galiamelon
  • 1/2 vattenmelon
  • 3 msk koncentrerad fläderblomssaft
  • Garnering
  • Gurkört
  • Färsk mynta eller citronmeliss
  • Instruktioner

    Ta ur kulor ur melonerna med ett kuljärn. Gröp ur resten av fruktköttet ur skalen och fördela kulorna i dem. Lägg fruktköttet i en matberedare tillsammans med fläderblomssaften. Kör det till puré. Häll fläderblomspurén över melonkulorna och garnera med gurkört och myntablad. Låt stå svalt i 1 timme innan du serverar.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    6-8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben