Kul Mintkladdkaka

Tid: 50 minuter

En lite lyxigare variant med After Eight-kulor. Härlig kladdkaka som mår bäst av att förvaras i kylskåpet.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 3 ½ dl socker
  • 2 ¼ dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 1 ask After Eight-kulor (100 g)
  • 2 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • 135 g smör
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 180 grader (varmluft).
    2. Smöra och bröa en form med löstagbar kant. Smält smöret tillsammans med After Eight-kulorna, på låg värme.
    3. Blanda övriga ingredienser i en bunke. Häll mintfettet i bunken och blanda väl, vispa inte. Häll sedan smeten i formen.
    4. Grädda kakan i mitten av ugnen 25-30 minuter.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    6-8

    Kommentarer (1)

    bikbok 4 augusti 2009

    Tack för flera fina recept :) Ha en bra dag.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben