Kurts rabarberchutney

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 45 minuter

Mycket god till grillat kött.

Ingredienser

  • Ca 700 g rabarber
  • 2 medelstora hackade gula lökar
  • 6 dl socker
  • 2 msk ättikssprit
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 tsk gula senapsfrön
  • 1/2 tsk vitpeppar
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk chilipuler obs! ej chilipeppar
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienserna i en rostfri kastrull. Koka samman allt utan lock i 45 minuter. Det ska bli en trögflytande massa. Häll den heta blandningen i varma och väl rengjorda burkar. Chutneyn behöver ett par veckor på sig för att mogna. Förvara svalt.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    15
    12
    4.8
    50 min
    20
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben