Pasar bra till grillat, stekt kött, kyckling mm. Gott på rostat bröd och skorpor likaså...
Skölj och skär rabarbern i ca 1 - 2 cm bitar. Blanda alla ingredienser i en stor gryta/kastrull. Koka på svag värme i 30 - 60 min tills chutneyn tjocknat. Låt svalna. Häll på rena glasburkar och tillförslut med lock. Förvara kallt i kylskåp.
Har du testat receptet, jag undrar vad det är för hållbarhet på denna ? God smak blev det. Men det blev nog för mycket vatten, för den blev lös fast jag kokade den länge.
Såå gott. Tog hälften av vattnet och det blev perfekt. Ska ge bort en burk som morsdags-present.
Jättegod! :-) Den blev lagom tjock för mig.
Jag hade en tråkig paprika i kylen, den rostade jag o tog väck skalet på o sen la jag in den i chutneyn, det blev ett snygt lyft, tog då lite mindre kanel o lite chilli i stället ;-)