Kvibille med valnötter och rödvinssyrup
Serverar:
4 portioner
Småplock
Ingredienser
100 g kvibille whiskyädel
8 valnötter, rostade och grovhackade
2 msk Culinary Syrup med rödvinssmak
Instruktioner
Dela osten i 4 bitar. Strö över valnötter och lite syrup.
Liknande recept
Pasta med kakao och en sås med valnöt och fetasost
20 min
3-4
Kvibille ädelostsallad
4
Gorgonzolafilé med valnötter
4.3
40 min
2
3
Knäckig vinbärspaj med valnötter
5
12
1
Brownie med marshmallows/ valnötter
1
Pärontosca med valnötter
5
30 min
4-5
Brie med portvin och valnötter
4
1
Plommonkaka med portvin och valnötter
4.5
15
1
Lavendelskorpor med valnötter
45
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!