Kvibille Svecia med nöt- och fruktmüsli

Serverar: 4 portioner

En mäktig och utsökt dessert att njuta av.

Ingredienser

  • ½ dl sötmandel
  • ½ dl hasselnötter
  • 5 torkade aprikoser
  • 1 dl havregryn
  • ½ dl russin
  • ½ krm salt
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk flytande honung
  • Till servering
  • Ca 100 g Kvibille Svecia
  • Sirap med rödvinssmak
  • Instruktioner

    1. Hacka mandeln och nötterna grovt. Strimla aprikoserna.
    2. Blanda alla ingredienser till müslin väl.
    3. Rosta müslin i en torr, varm stekpanna tills den är knaprig och har fått färg.
    4. Servera müslin med osten och ringla över rödvinssirapen. Garnera gärna med färsk mynta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben