Kyckling à la Balkan med ajvar

Serverar: 4 portioner

Ajvar relish, vita bönor och fetaost är supergott tillsammans.

Ingredienser

  • 400 g kycklingfilé
  • 100 g färsk okra
  • 200 g färska champinjoner
  • Margarin att steka i
  • 1 tsk paprikapulver, gärna rökt
  • 2 dl mild ajvar relish
  • 1 tetra cannellinibönor eller 1/2 burk
  • 1/2 dl vatten
  • 150 g fetaost
  • Couscous till 4 personer
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfilé och okra i bitar. Dela champinjoner i margarin i omgångar i en stekgryta.
    2. Tillsätt paprikapulver, ajvar relish och cannellinibönor. Låt alltsammans koka några minuter så att kycklingen är genomkokt.
    3. Späd med vatten. Servera med fetaost och couscous.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben