Kyckling à la Gunnebo

Serverar: 4-5 portioner

Man kan byta ut kycklingen mot fläskfilé.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 5 dl lätt creme fraiche
  • 3 dl grädde
  • ½ dl kinesisk soja
  • 1 dl thai sweet chilisås
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfilén i skivor. Bryn köttet. Salta och peppra. Blanda ihop lätt creme fraiche, grädde, kinesisk soja och thai sweet chilisåsen. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och slå över såsen. In i ugnen 175 grader i 20 minuter.
    2. Servera med ris eller bandpasta och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    catarinw 14 september 2009

    Enkelt, mycket gott. Kokade ihop i en gryta istället för att ha det i en form i ugnen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben