Serverar: 4 portioner
God och lättlagad rätt att bjuda på till vardag som fest.
1. Bena ur kycklingen. 2. Stek bacon i en panna och lägg sedan den stekta baconen i en ugnsäker form. 3. Häll över kycklingen och sedan grädden. 4. Krydda med körvel och häll över den rivna osten. 5. Låt stå i ugn 225C tills osten har smält, ca 10 min. 6. Servera med basmatiris och en god sallad. Ketchup passar bra till, för dom som är ketchup tokiga :)
Lättare varianter!
Tänk om det vore så att man kunde äta en god potatisgratäng som dessut...
Gräddig timjankyckling
Gräddig timjankyckling Precis som tidigare är den perfekt i kall mat...
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...
Det här är så gott! Jag brukar varva kyckling, bacon, körvel o ost i två lager, MUMS!!