Kyckling i salsasås

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 1 timme

En mustig och god kycklingrätt som är väldigt lättlagad. Går även att använda kycklingfilé men grytan blir mustigare med kycklingdelarna.

Ingredienser

  • 1 pkt kycklingdelar 925 g
  • 1 pkt krossade tomater 500 g
  • 1 brk chunky salsasås medium 350 g
  • 1 brk tacosås 230 g
  • 1-2 hönsbuljongtärningar
  • Instruktioner

    1. Ta av skinnet på kycklingdelarna och lägg i en stor gryta tillsammans med de övriga ingredienserna. Kokas tills köttet släpper från kycklingbenen.
    2. Serveras med bulgur och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Cilla71a 8 februari 2011

    Ändrat lite i receptet bl a vikten på kycklingen.

    Relaterade Artiklar

    Mat i backen
    Mat smakar så väldigt gott utomhus. Visst smakar det extra bra när...

    Härliga, enkla sommarrätter!
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gärna...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben