Serverar: 4 portioner
Vansinnigt njutbart!
1. Torka av de tinade kycklingbrösten med hushållspapper (om du inte har färsk kyckling) & skär dem i cm tjocka strimlor. 2. Borsta rent champinjonerna & skiva dem. Finhacka löken & strimla paprikan. 3. Bryn kycklingbrösten i matfett i en stekgryta & krydda med grovmalen svartpeppar. 4. Tillsätt svamp,lök & paprika & låt detta fräsa med kycklingen i några minuter.5. Krydda med timjan. Tillsätt vatten,hönsbuljong & grädde. 6. Sjud under lock på svag värme i 20-30 min. 7. Servera med ris & grönsallad.
Lasagne
En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...
Mat i backen
Mat smakar så väldigt gott utomhus. Visst smakar det extra bra när...
Fräscha sommarrätter
Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...