Kyckling med couscous

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • Bröst utan skinn från 2 stekta kycklingar
  • 1 gul lök
  • 1 morot
  • 1 gul paprika
  • 1 liten squash, ca 200 g
  • 1 msk olivolja
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 msk koncentrerad kycklingfond
  • 3 dl vatten
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk mald koriander
  • 1 tsk mald spiskummin
  • ev 2 krm salt
  • Instruktioner

    Skala lök och morot. Skär lök, morot, paprika och squash i centimeterstora tärningar. Fräs grönsakerna i olivoljan 3-5 min i en kastrull. Tillsätt krossade tomater, kycklingfond, vatten och kryddor. Låt koka 10 min utan lock. Tillred couscousgrynen enligt anvisningarna på förpackningen. Skiva kycklingbrösten och värm dem i grönsaksgrytan om de är kalla.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben