Kyckling med grönsaker i balsamsås

Serverar: 4 portioner

gott

Ingredienser

  • 2 stora kycklingfiléer delade på längden
  • smör till stekning
  • salt
  • peppar
  • torkad oregano
  • 2 tärnade tomater
  • 1 tärnad röd paprika
  • 150 g frysta haricot vertes
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk kycklingfond
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 msk soja
  • 2 1/2 dl grädde
  • 2 - 3 msk maizenaredning
  • Instruktioner

    Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano och stek i smör tills den får fin färg. Fräs grönsakerna ihop med kycklingen några minuter. Tillsätt grädde, soja, vitlök, balsamvinäger och kycklingfond och låt allt koka cirka 5 minuter. Red av med maizenan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben