Kyckling med ostsås, pesto och oliver

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Denna rätt kom till efter devisen "Man tager vad man haver" i kylskåpet.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 förpackning (5 dl) av Arlas ostsås
  • 1-2 msk pesto eller efter smak
  • Drygt ½ burk (140 g) Olive e Capperi (Zeta)
  • Svarta och gröna oliver
  • Instruktioner

    1. Lägg kycklingfiléer, hela eller i mindre bitar, i en ugnsfast form. Salta och peppra på kycklingen.
    2. Blanda ihop ostsås, pesto, Olive e Capperi samt de hela oliverna och häll över kycklingen. Ställ in i ugnen i ca 225 grader tills kycklingen är färdig.
    3. Servera med pasta eller ris om man föredrar det.
    4. Grönsaker måste man ju också ha så en sallad är ju aldrig fel till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben