Kyckling med spenat LCHF

Serverar: 2 portioner

Tid: 40 minuter

Enkel god rätt

Ingredienser

  • 2 st kycklingklubbor alternativt 4 kycklinglår
  • 200 gram fryst spenat
  • 50 gram smör 80%
  • 0,5 dl Santa Maria BBQ grilloil Garlic
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1 röd eller gul paprika
  • 1 röd lök
  • 0,5 dl olivolja
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Smörj in kycklingdelarna med grilloljan. Stek i 40 minuter. Under tiden lägg fryst spenat i en kastrull med smör i svag värme och tillsätt vitlök. Låt värmas upp till all spenat blivit varm. Separat gör jag en blandning av hackad paprika och hackad lök med olivolja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben