Kyckling och risoni sallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

MMmmm...

Ingredienser

  • 4 st Kycklingfiléer
  • Salt
  • peppar
  • Sallad
  • 1 Pkt Risoni
  • 1 Stor röd paprika
  • Körsbärstomater
  • 2 Vitlöksklyftor
  • 1 Kruka basilika
  • 200 g Fetaost
  • Svartpeppar
  • 1 Msk Olivolja
  • 1 Röd lök
  • Instruktioner

    1. Krydda kycklingen och stek i smör. Koka risoni, sila av vattnet och häll över kallt vatten. Låt stå ett tag. Skär små bitar av paprikan, finhacka rödlöken och dela tomaterna mitten. Ta fram sallads skålen, häll i oljan och krydda med salt och svartpeppar. Sila av risonin. Hacka basilikan i strimlor. Nu ska allt i skålen och röras runt lite. Helst ska det stå i kylen ett tag, så alla smaker kommer fram.
    2. Skiva kycklingen i stora skivor. Kycklingen serveras både kall som varm. Och glöm nu inte en liten bröd bit till rätten.
    3. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben