Kycklingburgare

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Burgare på kycklingfärs med getost, känns som en kul och spännande variant på vanliga hamburgare

Ingredienser

  • 4 st hamburgerbröd
  • 400 g kycklingfärs
  • 1 st ägg
  • 1 st rödlök
  • 1 st färsk chili
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk söt senap
  • 1 msk färsk mynta
  • 100 g getost
  • 1 st bifftomat
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Matfett till stekning
  • Sallad till servering
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen med ägg, kryddor, curry, hackad mynta och chili.
    2. Forma färsen till runda biffar och stek dem ordentligt i en panna med olja eller smör.
    3. Skiva rödlök, tomat och getost. Stek bröden eller värm dem på en grill.
    4. Varva kycklingburgare, tomat, lök och getost mellan bröden och servera hamburgaren med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben