Kycklingfilé hot taco

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott servera med ris, sallad och en god dressing.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 1 påse Hot taco kryddblandning ca 40 g
  • 2 msk olja
  • Instruktioner

    1. Platta ut kycklingfiléerna til ca 1 cm tjocklek och vispa upp ägget.
    2. Blanda ströbröd med tacomixen och doppa kycklingen först i äggsmeten och sen i kryddblandningen.
    3. Låt köttbitarna stelna några minuter och stek dem sedan i olja ca 3-4 minuter på varje sida.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    NetteR 4 augusti 2008

    Detta är riktigt gott och dessutom lättlagat, sambon klarade det tom *S* Går ännu fortare att göra om man skär kycklingen i skivor istället för att banka ut dem.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben