Serverar: 4 portioner
Frasigt, saftigt och smakrikt. Kycklingfilé fylld med Västerbottensost är utmärkt att bjuda på. Den går fint att förbereda och sedan bara grädda när det är dags för servering.
Sätt ugnen på 200°. Stek kycklingfiléerna runt om ca 5-10 min. Låt dem svalna, krydda runt om. Skär en ficka i varje filé och fyll med en bit ost. Smält smöret och pensla 4 filoark. Lägg arken ovanpå varandra, dela dem i fyra bitar. Svep varje filé i fyra lager ark. Nyp/vik ihop paketen och pensla med uppvispat ägg. Stek dem i ugn 20 minuter. Låt tomaterna steka med i ugnen. Skiva och bryn svampen under tiden. Häll på grädde och soja och låt koka ihop tills såsen är krämig. Krydda med salt och peppar. Servera med smörsvängd bladspenat.
Detta var verkligen supergott, mkt gotta tt bjuda på till dina vänner.
Fantastiskrätt som blev mycket uppskattad
Vart kan man köpa filodeg? Har aldrig hört om det innan :P